Τον τελευταίο αποχαιρετισμό θα απευθύνουν την επόμενη Τρίτη 22 Αυγούστου συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές στη Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έχοντας σφραγίσει με την παρουσία της μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς της στο Facebook, η κηδεία θα γίνει την Τρίτη και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου στην οδό Σκουφά. Η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια της ηθοποιού ζητεί να γίνουν δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου», του πατέρα Αντώνιου (τηλ.: 210 5141953).

Η Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Στην αξιοζήλευτη καριέρα της συνεργάστηκε με πολλά, μεγάλα και αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, μεταξύ άλλων τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρθα Καραγιάννη, τη Μαίρη Χρονοπούλου, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τον Φαίδωνα Γεωργίτση, τον Νίκο Κούρκουλο.

Έπαιξε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, με παρουσία που κράτησε πολλά χρόνια και ανεβαίνοντας στο σανίδι μέχρι πολύ πρόσφατα. Στον κινηματογράφο, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές και διαχρονικές επιτυχίες της «χρυσής εποχής» του, όπως «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Νόμος 4000», «Κορίτσια για φίλημα», «Στεφανία», «Μια κυρία στα μπουζούκια», «Οι θαλασσιές οι χάντρες» και πολλές άλλες.