Τα παγωτά Mövenpick δεν είναι μία ακόμα επιλογή. Αποτελούν την πιο εκλεπτυσμένη επιλογή για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν. Και όχι τυχαία. Όλα τα συστατικά των παγωτών Mövenpick επιλέγονται με φροντίδα και προσοχή, ώστε να διατηρούν το εξαιρετικό τους χρώμα και γεύση.

Από τα πιο ζουμερά μάνγκο Alfonso από την Ινδία, φρούτα του πάθους από το Εκουαδόρ και lime από το Μεξικό, έως τα σμέουρα Heritage από τη Χιλή και τα χειροποίητα κομμάτια σοκολάτας από τη Βασιλεία της Ελβετίας, σε συνδυασμό αποκλειστικά, με το πιο αγνό ελβετικό γάλα αλλά και κρέμα γάλακτος, δημιουργούν αυτήν την απαράμιλλα εκλεκτή γεύση.

mövenpick9

Πέρα από την αναζήτηση των κορυφαίων πρώτων υλών, τα Mövenpick ξεχωρίζουν και για την κρεμώδη υφή τους καθώς και τη συνέπεια στη γεύση, εξασφαλίζοντας την ιδανική ισορροπία των συστατικών σε κάθε κουταλιά.

Τα σορμπέ Mövenpick δεν περιέχουν λιπαρά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φρούτα – έως 54% – στο οποίο οφείλεται η αυθεντική φρουτώδης γεύση τους! Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην παρασκευή της πλούσιας κρεμώδους υφής, ενώ πολλές γεύσεις κρύβουν στρώσεις από κομματάκια φρούτων.

Τα παγωτά Mövenpick κάνουν κάθε απλή στιγμή μοναδική, με μια αίσθηση πολυτέλειας. Με ένα πλούσιο και μοναδικά διαφορετικό μενού γεύσεων, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία των παγωτών Mövenpick!