Mε αίμα βάφτηκαν δυστυχώς οι διακοπές 28χρονου Ελβετού στο νησί της Κέρκυρας.

Ο άτυχος 28χρονος είχε νοικιάσει σκάφος στους Ερμόνες ενώ κατά τη διάρκεια του πλου έπεσε υπό αδιευκρίνιστη αιτία στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει θανάσιμα η προπέλα της μηχανής. Η σύζυγός κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, ενώ στο σημείο έσπευσε άλλο σκάφος.
Ο άνδρας αφού περισυνελέγη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το λιμενικό το σκάφος οδηγούσε η σύζυγος του άτυχου Ελβετού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες) , η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας για περιστατικό τραυματισμού 28χρονου αλλοδαπού στη θαλάσσια περιοχή ”ΓΥΑΛΙ” Γιαννάδων Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια πλου εκμισθούμενου μηχανοκίνητου σκάφους του οποίου κυβερνήτης ήταν 25χρονη αλλοδαπή, ο 28χρονος αλλοδαπός συνεπιβάτης της έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από την προπέλα του σκάφους. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Ερμόνων από παραπλέον σκάφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 25χρονη αλλοδαπή».