To Kέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών (ΚΑΑΠ) Βούλας επισκέφθηκε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος και τόνισε ότι σ΄ αυτό το κέντρο συντελείται ένα μικρό θαύμα.

Ο αρχιεπίσκοπος επισήμανε ιδιαίτερα ότι «πραγματική διακονία είναι η εξυπηρέτηση των παιδιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, μυοπάθειες και κινητικές αναπηρίες».

Ο αρχιεπίσκοπος είναι και πρόεδρος της φιλανθρωπικής εταιρείας «Αποστολή», και κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο συνοδευόταν από τον μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο, τον υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκο Μπόλαρη, την διοικητή του ΚΑΑΠ Ελένη Χαλβατζά και τον γενικό διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Ο κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε την πτέρυγα με τα κατάκοιτα παιδιά και παρακολούθησε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Αποστολή» σε συνεργασία με την εταιρεία NICKELODEON και το τηλεοπτικό κανάλι MTV. Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ευχηθεί σε γονείς και εθελοντές, ενώ μοίρασε δώρα στα 84 παιδιά του Κέντρου και υποσχέθηκε ότι η «Αποστολή» θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους.