Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, το οποίο πηγάζει από τον Όλυμπο είναι υπερήφανος χορηγός ενυδάτωσης στο 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2017 που ξεκινάει την 1η Ιουλίου με τιμώμενο πρόσωπο τον καθηγητή αρχαιολογίας Δημήτρη Παντερμαλή και τιμώμενη χώρα την Κύπρο.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες, αρχαιολογικές ομιλίες, φιλοσοφικοί περίπατοι, αναλόγια και εκθέσεις διανθίζουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ το οποίο θα ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου.

Το αρχαίο θέατρο Δίου, το κάστρο του Πλαταμώνα, το αρχαιολογικό πάρκο, το Αγιονέρι και το κέντρο Μεσογειακών ψηφιδωτών Δίου, το μουσείο φυσικής ιστορίας του εθνικού δρυμού Ολύμπου, τα αρχαία Λείβηθρα, την αρχαία Πύδνα και το δημοτικό θέατρο Κολινδρού θα φιλοξενήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας.

Εκεί μαζί με την ψυχή του φεστιβάλ, τους εκατοντάδες εθελοντές, θα βρίσκεται και το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ για να υποστηρίξει το φεστιβάλ που γίνεται στον Όλυμπο, αλλά οι γέφυρες πολιτισμού που χτίζει ξεπερνάνε τα σύνορα της Ελλάδας.