Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα από τις 6 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ με το Διονύση Σαββόπουλο και πληθώρα καλλιτεχνών.

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Ζιώγαλας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ίκαρη, Βασιλική Καρακώστα , Κώστης Μαραβέγιας , Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης Κατερίνα Πολέμη, Γιώργος και Νικος Στρατάκης , Μελίνα Τανάγρη, Μαρία Φαραντούρη, ο Γιάννης Χαρούλης, η μπάντα του πολεμικου ναυτικού, η χορωδία GraduArti, όλοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και του Τσιτσάνη, του Σογιούλ, του Ζαμπέτα, δημοτικά, λαϊκά κι άλλα είδη.

Η Τροχαία προχωράει σε προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  •  Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Το εισιτήριο κοστίζει συμβολικά 6 ευρώ (8 ευρώ σήμερα στα ταμεία του σταδίου) και όσοι παρευρεθούν θα πρέπει να φέρουν τρόφιμα για τις κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το τραμ και το μετρό θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι το τέλος της συναυλίας.