Εάν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν ένα σύγχρονο, ευέλικτο και πολυτελές τετράτροχο με όλες τις ανέσεις. Εάν πάλι ήταν φαγητό, θα ήταν ένα πιάτο υψηλής γαστρονομίας, σερβιρισμένο από κάποιον σχολαστικό σεφ με όλα του τα υλικά ταιριασμένα αρμονικά μεταξύ τους, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.

Επενδύοντας στην καινοτομία, η ελληνική εταιρεία NOBACCO, κυρίαρχη στην αγορά ατμικών προϊόντων στη χώρα μας, παρουσίασε το ISSON. Την καινούργια συσκευή ατμίσματος, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη στην Ελλάδα από το NOBACCO Design Center.

nobacco9
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Κώστας Μαρκόπουλος

To ΙSSON μπορεί σε κάποιους μπορεί να θυμίζει ένα ακριβό στυλό, καθώς η θέση που καταλαμβάνει στην τσέπη ενός σακακιού ή σε μία γυναικεία τσάντα, είναι ελάχιστη, συνδυάζοντας την ξεχωριστή εμφάνιση με την πρακτικότητα.

Συνδυάζεται με όλα τα αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας από το laptop που καθημερινά χρησιμοποιούμε στη δουλειά μας, έως μία προσεγμένη εμφάνιση που θα επιλέξουμε σε κάποια από τις εξόδους μας.

nobacco7
Μαντώ Γαστεράτου

Το ISSON θα προκαλέσει το ενδιαφέρον ατμιστών και κυρίως των νέων ατμιστών, καθώς είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Ταιριάζει με όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, στο αυτοκίνητο, στη διασκέδαση, σε ένα καφέ, ακόμα και μέσα στο σπίτι, και το άρωμά του είναι ευχάριστο και διακριτικό.

Η πρωτοποριακή συσκευή της NOBACCO μετράει μόλις λίγες ημέρες στην ελληνική αγορά. Φορτίζει εύκολα και γρήγορα και διαθέτει επιπλέον μπαταρία power-bank, την οποία μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί, καθώς ατμίζει.

nobacco1
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαντώ Γαστεράτου

Τη στιγμή που οι συσκευές ατμίσματος που γνωρίζαμε, ενεργοποιούνταν με το πάτημα ενός κουμπιού, το ISSON, ενεργοποιείται αυτόματα κατά την εισπνοή.

Τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO, είναι απολύτως ασφαλή και πιστοποιημένα, προϊόν της συνεργασίας της εταιρείας με τη Φαρμακευτική Σχολή του πανεπιστημίου Πατρών.

Όλα τα προϊόντα της NOBACCO, είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 65 καταστήματα και σε τουλάχιστον 230 σημεία πώλησης. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει παρουσία και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρουμανία, στη Γερμανία και στην Κύπρο, ενώ ήδη ετοιμάζει τα επόμενά της βήματα εκτός συνόρων.