Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 75 ετών. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη και η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και σύσσωμη η «τηλεοπτική οικογένεια» του ΑΝΤ1.

Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1942, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία ενώ τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ήταν ο ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1.

Την Κυριακή υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Επιθυμία της οικογένειας Κυριακού ήταν, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

etwwaet1

etwwaet2

an

klskdfmky3

klskdfmky5

an6

an7

an8

an9

an1

an2

an3

an4

an5