Για τη Νανά Καραγιάννη, που πάλεψε με τη νευρική ανορεξία, αλλά δεν κατάφερε να τη νικήσει, μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγία Όλγα Μιχάλης Κούρτης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day».

Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευτεί επανειλημμένα στο «Αγία Όλγα» και όταν ένιωθε δυνατή έφευγε για να συνεχίσει, όπως έλεγε, μόνη την προσπάθειά της. Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κούρτης πριν από λίγους μήνες είχε ζητήσει μόνη της να επανέλθει στο νοσοκομείο.

«Η Νανά από πολύ μικρή είχε το πρόβλημα της διατροφικής διαταραχής» είπε ο κ. Κούρτης. «Την πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε έγινε μία συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια για να τη βάλουμε σε ένα δρόμο. Αλλά, ξέρετε, είναι της πάθησης, μόλις ένιωσε γερή και δυνατή έφυγε από το νοσοκομείο και η προσπάθεια σταμάτησε και υποσχέθηκε στους δικούς της ότι θα συνέχιζε μόνη της, την προσπάθεια» πρόσθεσε και συνέχισε: «Πριν από λίγους μήνες ζήτησε μόνη της να επανέλθει στο νοσοκομείο προσπαθώντας να επαναλάβει την προσπάθεια, αλλά όταν ένιωσε καλά οργανικά, έφυγε και δεν την ξαναείδαμε».