Τρίτωσαν τα τροχαία για τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια καθώς σώθηκε για τρίτη φορά χωρίς να τραυματιστεί από τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο όχημα, βγήκε από την πορεία του και καρφώθηκε με φόρα σε έναν φωτεινό σηματοδότη.

«Όταν γυρίζεις όλη την Ελλάδα για να δικάσεις, είναι λογικό να έχεις και τέτοια. Το καλό ήταν ότι μετά το συμβάν έκανα κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε πως έχω οργανισμό εφήβου!» δήλωσε στην Espresso. Σύμφωνα με πληροφορίες καλά στην υγεία του είναι και η οδηγός του άλλου οχήματος.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας είχε τύχη βουνό. Τον Ιούνιο του 2008 10 χλμ πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθήνας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής. Το όχημα έφερε επτά περιστροφές και προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω σε μία μπάρα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο κ. Κούγιας κινούνταν στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης όταν σε μια στροφή στο ύψος της Υλίκης το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και σφηνώθηκε κάτω από μία νταλίκα. Το όχημα του τότε είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα, αλλά ο ίδιος είχε βγει σώος και αβλαβής.