Ο χώρος της εστίασης και γενικότερα του φαγητού και του καφέ στην Ελλάδα, έχει παρουσιάσει μια εκρηκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια. Λίγο τα χαμηλά κόστη επένδυσης σε ένα κατάστημα σε συνδυασμό με την αυξανόμενη οικονομική κρίση, έχει οδηγήσει τους ανθρώπους στην αυτοαπασχόληση και στη δημιουργία καταστημάτων με βάση το φαγητό και τον καφέ. Κάθε μέρα γύρω μας βλέπουμε δεκάδες νέα καταστήματα να προσπαθούν να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό έτσι ώστε να ξεχωρίσουν από τον -μεγάλο- ανταγωνισμό. Καταστήματα με γλυκά, με γρήγορο φαγητό, με καφέδες, με χρωματιστά pancakes, με donuts σε χιλιάδες γεύσεις, κ.α. Πως όμως ένα κατάστημα εστίασης μπορεί να σταθεί όρθιο σε μια αγορά που η αγοραστική της δύναμη συρρικνώνεται συνέχεια και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει μέρα με την μέρα, με το συνεχές άνοιγμα νέων καταστημάτων; Η λύση βρίσκεται στην καινοτομία και στην υψηλή εξυπηρέτηση των πελατών! Αν και το δεύτερο κομμάτι ανήκει αποκλειστικά στα καταστήματα και στους υπαλλήλους τους, για το πρώτο κομμάτι ευθύνη έχει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας ώστε να εξελίσσει συνεχώς την επιχείρησή του. Με την βοήθεια του ομίλου εταιρειών εξοπλισμού εστίασης FROZENBAR – EASYHORECA θα μελετήσουμε κάποια θέματα που απασχολούν τους τωρινούς, αλλά και τους μελλοντικούς, ιδιοκτήτες καταστημάτων! sluwkgh1

Καινοτομία προϊόντων

Η καινοτομία σε ένα κατάστημα εστίασης είναι ίσως το Α και το Ω. Οι καταναλωτές πλέον γνωρίζουν ότι σε κάθε κατάστημα φαγητού, γλυκού, καφέ θα δουν και θα γευτούν τα ίδια σχεδόν προϊόντα. Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε και να αναπτυχθείτε, θα πρέπει να προσφέρετε το κάτι διαφορετικό – κάτι που δεν θα έχει τη δυνατότητα να το βρει αλλού ο πελάτης σας. Έτσι θα πετύχετε να δημιουργήσετε πιστούς και αφοσιωμένους πελάτες. Ένα διαφορετικό προϊόν που δεν υπάρχει στην αγορά, μια καινοτομία που θα συναρπάσει τους πελάτες σας ή ακόμα και μια νέα, καινούργια, γεύση στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα σας, είναι κάτι που θα δώσει μια νέα, φρέσκια πνοή στο κατάστημά σας. Ο όμιλος εταιρειών FROZENBAR – EASYHORECA προσφέρει αρκετά καινοτόμα προϊόντα που βοηθάνε τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν νέα, σταθερή πελατεία με προϊόντα τίμια προς τους πελάτες, με υψηλή ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές. sluwkgh2 Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζει για την καινοτομία καθώς και την ιδιαιτερότητά του είναι ο Γύρος Σοκολάτας – Choco Kebab. Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο προϊόν, που όμοιό του δεν υπάρχει. Ιταλική σοκολάτα από το Piemonte, περιστρέφεται στο ειδικό ψυγείο-βιτρίνα και συντηρείται στην ιδανική θερμοκρασία έτσι ώστε να κοπεί και να τοποθετηθεί στην ειδική choco pita. Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την καινοτομία της εταιρείας FROZENBAR, μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα του προϊόντος.

Δημιουργία καινοτόμων καταστημάτων

3 Πέρα από την αναβάθμιση των ήδη ενεργών καταστημάτων, αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και από ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο, καινοτόμο κατάστημα εστίασης από την αρχή. Επιχειρηματίες που θέλουν να ξεφύγουν από τα κλασικά καφέ και τα ήδη υπάρχοντα μοτίβα καταστημάτων. Και εδώ, ο όμιλος FROZENBAR – EASYHORECA δίνει αξιόπιστες και προσιτές λύσεις, με τη δημιουργία καταστημάτων με πολύ χαμηλό κόστος χωρίς τα έξοδα του franchise όπως royalties-entry fees και με υψηλή μεταδιδόμενη τεχνογνωσία. 2 Τα καταστήματα DEZATO PASTRY BAR, με το πρώτο κατάστημα στη Χώρα Νάξου και το δεύτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια στη Λεωφόρο Δεκελείας 120, πρωτοπορούν στο χώρο της εστίασης καθώς προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα εστίασης στους πελάτες τους και ένα εξαιρετικό και χαρούμενο περιβάλλον. newsbeast1 Γιατί να επιλέξετε τον όμιλο FROZENBAR – EASYHORECA για τις ανάγκες του καταστήματός σας:

  • Μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης και προϊόντα καινοτόμα που βοηθάνε στην ανάπτυξη του πελατολογίου και του τζίρου του καταστήματος.
  • Κεντρικά γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα (Αρκαδίου 19 – Μεταμόρφωση – 210.2851710 – 210.3000628 – 210.3000853) αλλά και στη Θεσσαλονίκη (Κουντουριώτη 56 – Πυλαία –  2310.444211 – 2311.112242)
  • Προϊόντα ποιοτικά και σε εξαιρετικές τιμές όπως παγωτομηχανές FROZENBAR, βαφλιέρες,κρεπιέρες, εξοπλισμό snack, εξοπλισμό κουζίνας, κατασκευή ψυγείων-πάγκων κ.α.
  • Πανελλαδικό service και υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα
  • Άμεση αποστολή εμπορευμάτων σε όλους τους πελάτες, εντός 24 ωρών
  • Ποιοτικές πρώτες ύλες που φτιάχνονται σε συνεργαζόμενα εργοστάσια, αποκλειστικά για τον όμιλο FROZENBAR – EASYHORECA όπως μείγμα παγωτού soft ice σε 5 μοναδικές γεύσεις, έτοιμο μείγμα βάφλας – κρέπας, πραλίνες σε 15 γεύσεις,κ.α.
  • Υψηλή τεχνογνωσία που μεταφέρεται σε όλους τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε τα καταστήματά τους να αναπτύσσονται, να κερδίζουν συνέχεια πιστούς πελάτες και να αυξάνουν την κερδοφορία τους.

sluwkgh4 Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία FROZENBAR μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους καθώς και να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της EASYHORECA στο www.easyhoreca.gr.