Η ανακατασκευή και φώτιση του ιστορικού σήματος της Ολυμπιακής έγινε πραγματικότητα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου από τον Όμιλο Πολίτη, στα πλαίσια ενεργειών εταιρικής ευθύνης. Μια λαμπερή και ταυτόχρονα συγκινησιακή εκδήλωση, που συντόνισε η ραδιοφωνική παραγωγός και υπεύθυνη επικοινωνίας των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και  Derti 98,6 Γιώτα Τσιμπρικίδου και που τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού και πολιτειακού χώρου, καθώς και χιλιάδες πολίτες. IMG_0775-e1494506073453 Το σήμα της Ολυμπιακής θα μας ταξιδέψει ξανά στις πέντε ηπείρους, επιβλητικό, με λαμπτήρες led -μικρότερης ενεργειακής κατανάλωσης, καθαρό και καλοσυντηρημένο και θα αποτελεί πλέον – όπως και τότε – σημείο αναφοράς της περιοχής, αλλά και όσων μπαίνουν στην πρωτεύουσα από τα Νότια.

oldsya4
(Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με τον επιχειρηματία, κ. Χάρη Πολίτη, την υπεύθυνη επικοινωνίας των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 & Derti 98,6 Γιώτα Τσιμπρικίδου και τους δημάρχους Π. Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο)
Ο Όμιλος Πολίτη, με την κίνηση αυτή, συνέβαλε στο να μάθουν οι νέες γενιές την ιστορία και την αξία της Ολυμπιακής , ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για την συντήρησή του στο πέρασμα των χρόνων, ώστε να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους Αθηναίους, αλλά και για όλους τους Έλληνες. oldsya5 Ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Χάρης Πολίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την βελτίωση της εικόνας του αστικού ιστού των μεγάλων πόλεων της χώρας, αγκαλιάζοντας πρωτοβουλίες όπως αυτή του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Είναι ένα έργο για όλους τους Έλληνες και όχι μόνο για την τοπική κοινωνία της νότιας Αττικής. Είναι τιμή μας που χορηγήσαμε την ανακατασκευή του σήματος». oldsya6 Ο Όμιλος Πολίτη έχει άμεση σχέση με το αστικό τοπίο κάθε περιοχής, τοποθετώντας και συντηρώντας καθημερινά τα στέγαστρα αναμονής επιβατών λεωφορείων, πρωτοστατεί σε κινήσεις που ομορφαίνουν την πόλη όπως αυτή της ανακατασκευής και φωταγώγησης του σήματος της Ολυμπιακής, το οποίο αποτελεί τοπόσημο όχι μόνο για το δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης αλλά και για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Ο Όμιλος Πολίτη έχει ως βασικό στόχο τη διαρκή αναζήτηση τρόπων για την επίλυση της βελτίωσης της ζωής των δημοτών και βρίσκεται με συνέπεια στο πλευρό της τοπικής αυτοδιοίκησης, εγκαθιστώντας δίκτυο με σύγχρονα στέγαστρα αναμονής επιβατών στις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη τα οποία, σε καθημερινή βάση, με ειδικευμένο προσωπικό και έναν στόλο οχημάτων, τα συντηρεί, τα καθαρίζει και τα αντικαθιστά όταν αυτό απαιτείται, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας υπηρεσιών, ασφάλειας των αναμενόντων επιβατών και φυσικά με ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος. Πηγή: dimarxos.gr