Ο θάνατος της Μαίρης Τσώνη σε ηλικία 30 ετών προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που την αποχαιρέτισαν μέσω social media ήταν και η συνάδελφός της Γιούλικα Σκαφιδά.

Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες θανάτου της νεαρής ηθοποιού που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Κυνόδοντας» παραμένουν άγνωστες.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανάρτησε μια φωτογραφία της και ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Μαίρης Τσώνη. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Μαίρη Τσώνη: Έφυγε απ’ τη ζωή σήμερα το πρωί. Ήταν ευαίσθητη, υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κρίμα.

“Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι’ αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές”».

gglikskaf1