Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, γλυκά, παιχνίδια θα διατίθενται στο παζάρι που διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Δεκεμβρίου ο σύλλογος «Φίλες της ΕΛΕΠΑΠ» για τα παιδιά της Εταιρείας, από τις 10:00-18:00 στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

Οι δράσεις όμως για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζονται με πολλές άλλες εκδηλώσεις:

Το Σάββατο στις 3 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, η chocolate artist Μίνα Αποστολίδη θα παρασκευάζει διάφορα σοκολατάκια στο Flavors cafe, στην Παύλου Μελά, τα οποία θα πωλούνται υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο κατάστημα AREA DOMUS στην Ανδριανουπόλεως θα γίνει δημοπράτηση μια συλλεκτικής πολυθρόνας KARTELL, με σκοπό για ακόμη μια φορά τα έσοδα να διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ.

Το κατάστημα Domus στην Μητροπόλεως διοργανώνει εκπτωτικό μπαζάρ έως 50% από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, για να διαθέσει μέρος των εσόδων για τον ίδιο σκοπό.

Στα καταστήματα Sephora, διατίθεται προς πώληση το Beauty bear, μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο δώρο,του οποίου τα έσοδα από τις πωλήσεις θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ.