Συντετριμμένη η ηθοποιός Καίτη Φίνου παραβρέθηκε σήμερα στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη στο κοιμητήριο Ζωγράφου, προκειμένου να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Στάθης. Δεν νομίζω ότι θα το συνειδητοποιήσω ποτέ. Πολύ δύσκολο να πω καλό ταξίδι. Απ’ όλο τον κόσμο όμως που τον αγαπάει, από τα χιλιάδες μηνύματα που πήρα και με παρακάλεσαν να του ανάψω ένα κερί ή να πω εκ μέρους τους συλλυπητήρια, καλό ταξίδι, απ’ όλον αυτόν τον κόσμο τον λαϊκό που τον αγάπησε, που τον ανέβασε στην κορυφή, όλος αυτός ο κόσμος… καλό ταξίδι Στάθη. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω… Συγγνώμη…», δήλωσε η ίδια.

«Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός. Αυτό το ξέρουμε… που έπαιζε όλα τα είδη και σε όλα τα είδη ήταν καλός και ένας υπέροχος άνθρωπος», ανέφερε από την πλευρά της η Μάρθα Καραγιάννη.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά του και καλλιτέχνες και συνεργάτες του Στάθη Ψάλτη, παραβρέθηκαν στην κηδεία του για να τον αποχαιρετίσουν με ένα τελευταίο χειροκρότημα προτού ο ηθοποιός οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία τη Δευτέρα.

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος