Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο και τις απογευματινές ώρες σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένουμε την Κυριακή 23 Απριλίου 2017. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 4 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 17 και τοπικά 18 στη δυτική Ελλάδα, 3 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε νοτιάδες έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.