Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια της χώρας σήμερα, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές κατά τόπους. Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή.

Την Παρασκευή, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα νοτιοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση.

Το Σάββατο στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός θα βελτιωθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, ωστόσο θα υπάρξει γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά.