Ένα παλαιότερο βίντεοτου Αρτέμη Σώρρα σχετικά με τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Σώρρας σε μια εκδήλωση της Ελλήνων Συνέλευσης λοιδωρεί τον νεκρό Γρηγορόπουλο, τον αποκαλεί Εβραίο, ενώ αναφέρεται και στον… μύθο του Πολυτεχνείου. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός του Γρηγορόπουλου αθωώθηκε.

Στο ίδιο βίντεο εμφανίζονται και συνεργάτες του οι οποίοι αμφισβητούν ακόμη και ότι ο Γρηγορόπουλος είναι… νεκρός, λέγοντας ότι «έχει πάει κάπου αλλού» ενώ το ακροατήριο των οπαδών τους, συναινεί.

Για να γίνει μάλιστα πιο πειστική η συνωμοσία που έχει πλάσει τον χαρακτήριζε «εβραίο». Έλεγε συγκεκριμένα ότι «σκοπεύουν να δημιουργήσουν καινούρια εθνική εορτή για ένα ‘’εβραιόπαιδο’’» και προσέθετε προκλητικά ότι η σφαίρα του φονιά δήθεν εξοστρακίστηκε, ο 15χρονος μαθητής ξάπλωσε κάτω και στη συνέχεια ήρθε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και «από εκεί και πέρα οι εβραίοι ξέρουν να στήνουν ωραία σενάρια».

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε μια Κύπρια ακόλουθός του η οποία ξεδίπλωσε μια απίστευτη συνωμοσία σχετικά με το πώς (δεν) δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής στα Εξάρχεια το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μάλιστα, η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου «δεν έμοιαζε με μάνα που έχει χάσει το παιδί της».