Η λειτουργία ενός εστιατορίου εντάσσεται σε μία άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία με πολλές διαφοροποιήσεις, ανάλογα με το είδος του καταστήματος που ιδρύει κάποιος. Πολλά εστιατόρια αλλά και επιχειρήσεις εστίασης με αντικείμενο το φαγητό είναι είτε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, είτε μεγάλα εστιατόρια, ενίοτε αλυσίδες με υποκαταστήματα υπό τη μορφή του franchise, με πολλά χρόνια εμπειρίας στη διαδρομή τους. Η κατάρτιση ενός business plan δεν αποτελεί μόνο βασικό εργαλείο για την έναρξη μίας επιχείρησης στον τομέα της εστίασης αλλά και ένα αναλυτικό στοιχείο, το οποίο βοηθάει στην ανάπτυξή της ανεξάρτητα τον ανταγωνισμό. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr