Μια εξαιρετικά σοβαρή περιπέτεια με την κλονισμένη υγεία του περνάει ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης.

Νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον δίνει την πιο δύσκολη μάχη από όσες έχει δώσει μέχρι σήμερα προσπαθώντας να βγει νικητής.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», δεν θέλει να μένει στο νοσοκομείο και προτιμά να μπαινοβγαίνει στον Άγιο Σάββα για τις θεραπείες του. Τηρεί χαμηλούς τόνους και το ίδιο έχει ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως αναφέρουν οι δικοί του άνθρωποι «περνάει πολύ δύσκολα, αλλά, παρόλα αυτά, δίνει κουράγιο στους δίπλα του με αστεία. Ναι δίνει μάχη ο Στάθης, αυτή είναι η αλήθεια».

Ο δημοφιλής ηθοποιός που πριν από ενάμιση μήνα ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της θεατρικής του παράστασης στην Πτολεμαΐδα, με τη μύτη του να αιμορραγεί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής.

Από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» δεν λείπουν οι δικοί του άνθρωποι μα πάνω από όλα η σύζυγος του Χριστίνα, που προσεύχονται να βγει αλώβητος από τη μάχη του με τη νόσο.