Από την περασµένη Παρασκευή, όταν το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του Αρτέµη Σώρρα και της συζύγου του, Βάιας, σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση σε βαθµό κακουργήµατος, σήµανε συναγερµός όχι µόνο στην Ελληνική Αστυνοµία, που ξεκίνησε έρευνες σε όλη την Ελλάδα για να συλλάβει τον αρχηγό της Ελλήνων Συνελεύσεως, αλλά και στα κατά τόπους γραφεία του πολιτικού φορέα του οποίου εκείνος ηγείται.

O Αρτέμης Σώρρας, εξαφανίστηκε και άφησε πίσω του χιλιάδες οπαδούς.

Ο γιος του Βασίλης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» απαντά για τον πατέρα του: «Είναι καταζητούμενος. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Με τη δουλειά σας έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα γιατί βλέπω συνέχεια στην τηλεόραση ηλίθιους ανθρώπους που βγαίνουν και μιλάνε για αυτόν. Όλα θα φανούν στην πορεία. Η αλήθεια θα φανεί».

«Έχει πολλούς εχθρούς αυτός ο άνθρωπος» συμπληρώνει και υπογραμμίζει: «Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα εμφανιστούν αν και εφόσον γίνει δεκτή η έφεση».

Σημειώνει ότι έχει να δει τους γονείς του από την ημέρα που έγινε το δικαστήριο και λέει ότι έφυγαν από την προηγούμενη. «Έχουν τις δουλειές τους και εμείς έχουμε τις δικές μας» σημειώνει.