Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες έχει στρέψει τις έρευνές της προς τους Ελλάνιους οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα, έτσι ώστε να αντλήσουν πληροφορίες για το κρησφύγετο του ηγέτη της «Ελλήνων Συνέλευσις». Ο αστυνομικός ο οποίος εμφανίζεται ως «σκιά» του κ. Σώρρα σε πολλές από τις δημόσιες εκδηλώσεις του φορέα να λειτουργεί σαν προσωπική του ασφάλεια μίλησε στον Alpha.

«Ο Σώρρας είναι φίλος μου από το 2010», ανέφερε ο άνδρας που πολλοί θεωρούν ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για το που βρίσκεται ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις». «Οι δικαστικές αρχές και η αστυνομία έβγαλαν μία απόφαση για εκείνον. Από ότι με ενημερώνουν οι αρχές είναι στα ίχνη του και θα τον βρουν», συμπληρώνει ο αστυνομικός για να συνεχίσει λέγοντας με νόημα πως «δεν μου λέει ό,τι κάνει στην προσωπική του ζωή».

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως δεν είναι σωματοφύλακάς του αλλά του κρατά τα προσωπικά του αντικείμενα την ώρα των ομιλιών. «Δεν είμαι σωματοφύλακάς του και δεν πληρώνομαι από τον κύριο Σώρρα. Δεν έχω πάρει ποτέ χρήματα από εκείνον. Απλά παρευρίσκομαι δίπλα του ως φίλος».

Ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ωστόσο αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας πως «ο ίδιος ο αστυνομικός θα δεχτεί τις συνέπειες του γιατί ήταν μαζί με τον Σώρρα».