Η κοινωνία της Μεσσήνης συνεχίζει να είναι συγκλονισμένη από την τραγική ιστορία με τον 59χρονο πατέρα που σκότωσε την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του.

Ο κουμπάρος του 59χρονου, μιλώντας σε εκπομπή του «Ε», δήλωσε πως ο δράστης και αυτόχειρας τον τελευταίο καιρό ανησυχούσε για την υγεία του.

Ο 59χρονος άνδρας μεγάλωνε εδώ και πέντε χρόνια μόνος του τη μονάκριβη κόρη του καθώς η γυναίκα του είχε διαγνωστεί με καρκίνο και το 2012 έφυγε από τη ζωή. Όπως ανέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ο 59χρονος αγαπούσε πολύ την κόρη του και μετά τον θάνατο της γυναίκας του είχε απευθυνθεί σε κοινωνικούς λειτουργούς για να τον καθοδηγήσουν στο πώς να διαχειριστεί την απώλειά της και τη σχέση του με την κόρη του.

«Το πρόβλημά του ήταν η υγεία του, είχε διαβήτη, και όλα αυτά τον είχαν ρίξει ψυχολογικά», λέει χαρακτηριστικά ο κουμπάρος του δράστη. «Φοβόταν ότι είχε καρκίνο», συμπλήρωσε.

Ωστόσο και ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει την πράξη του φίλου του. «Μακάρι να μπορούσα να ήξερα τι σκεφτόταν και να το είχα αποτρέψει», ανέφερε συγκλονισμένος. «Δεν πιστεύω πως ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του. Μάλιστα να σας πω κάτι που δεν γνωρίζετε. Μία μέρα αντιλήφθηκε πως βρισκόταν κάποιος μέσα στο δωμάτιο της μικρής. Τον ακινητοποίησε με το όπλο -μάλλον με αυτό που έκανε το κακό. Όταν κατάλαβε πως ήταν γείτονάς του και τον ήξερε, δεν έκανε τίποτε. Απλά άνοιξε την πόρτα και τον έδιωξε».