Ένα 24ωρο απομένει για τη διεξαγωγή του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, αύριο Κυριακή. Η εκκίνηση δίνεται στις  9 το πρωί μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος και ο τερματισμός είναι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5χιλιομέτρων, δίνεται στις 11.45, στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της  οδού Όθωνος και οι αθλητές τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 3 χιλιομέτρων δίνεται στις 9.10 το πρωί, επί της οδού Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και οι δρομείς τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Τέλος η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ για Παιδιά & ΑμεΑ δίνεται στις 9.35, από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος.

Αύριο το πρωί θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της  Αθήνας, με σταδιακή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στους δρόμους από τους οποίους θα περάσουν οι δρομείς.