Ο άνθρωπος που πάντρεψε και κατέθεσε μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μίλησε στο κανάλι «Ε» για την καταδικαστική απόφαση κατά του αρχηγού της Ελλήνων Συνέλευσις και της γυναίκας του αλλά και για τον ρόλο που είχε η δεύτερη στην όλη υπόθεση. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή ποινή φυλάκιση, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Αρχικά ο κ. Λεπίδας ανέφερε πως δεν θέλει να χρησιμοποιείται σαν ιδιότητα του «κουμπάρου», καθώς όπως σημειώνει «εμείς οι δικηγόροι παντρεύουμε και βαφτίζουμε πολύ κόσμο. Είμαι απλά ένας δικηγόρος και τίποτα άλλο».

Στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αναφερόμενος στη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα. «Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, η οποία καταδικάστηκε και η ίδια, είναι ο ιθύνων νους όλης αυτής της τρομερής αθλιότητας των ανθρώπων που εμφανίζονται ως σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες».

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας, και η γυναίκα του το ίδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν κάτι άλλο από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, από το να δημιουργούν υποθέσεις απατηλής εκμετάλλευσης ανθρώπων».

Ενώ συμπλήρωσε πως «όσοι πιστεύουν ακόμα αυτόν τον άνθρωπο ας θεωρήσουν πως είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας καθώς δεν την άφησα να σωθεί από τον μεγάλο “σωτήρα” Σώρρα».