Κάθε χρόνο ο Οδηγός Michelin κάνει τους επαγγελματίες σεφ να ιδρώνουν… Τα «Όσκαρ της μαγειρικής» με ιστορία που μετράει περισσότερα από 100 χρόνια, αποτελούν την κορυφαία διάκριση και πολλοί αφιερώνουν ολόκληρη την επαγγελματική τους ζωή για να κερδίσουν. Ο οδηγός εκδίδεται από την γαλλική ομώνυμη εταιρία, «μοιράζει» αστέρια στα εστιατόρια και παίρνουν τη θέση τους ανάμεσα στα καλύτερα. Ποιοι δίνουν τα αστέρια Οι επιθεωρητές είναι αυτοί που αναλαμβάνουν τη δύσκολη αλλά και ενδεχομένως απολαυστική δουλειά. Βρίσκονται σε 44 χώρες του κόσμου και καλούνται να επιλέξουν τα καλύτερα εστιατόρια, αυτά που θα διακριθούν με τα αστέρια. Ο κανονισμός του οδηγού είναι σαφής και βασίζεται σε ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr