Εάν ρωτήσετε έναν σεφ, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα προσπαθούσε να σώσει εάν το σπίτι του πιάσει φωτιά, οι περισσότεροι θα σας απαντήσουν πιθανότατα, ότι θα ήταν τα μαχαίρια τους . Πρόκειται αναμφισβήτητα για το σημαντικότερο εργαλείο της κουζίνας, ενώ ένα κοφτερό μαχαίρι κάνει την προετοιμασία ενός γεύματος πιο απολαυστική διαδικασία και σε κάθε περίπτωση είναι πιο ασφαλές από ένα ατρόχιστο μαχαίρι. Όταν κάποιος διαθέτει ένα καλά ακονισμένο και καλής ποιότητας μαχαίρι – συνήθως πρόκειται για το μαχαίρι του σεφ – είναι πολύ καλύτερα από το να έχει πολλά μέτρια μαχαίρια στην κατοχή του. Μπορεί να χρησιμεύσει στο φιλετάρισμα του ψαριού, στο σωστό κόψιμο του κρέατος, στην κοπή του ποδιού ενός αρνιού και σε πολλές ακόμα χρήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr