Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη γιατρός που εργαζόταν σε δημοτικό ιατρείο του δήμου Αθηναίων. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία πολίτη ότι του ζήτησε αμοιβή μετά από ιατρική εξέταση που έγινε στο χώρο του δημοτικού ιατρείου.

Ο πολίτης κατήγγειλε το περιστατικό στον ίδιο τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο οποίος προέτρεψε τον πολίτη να προσφύγει στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως κι έπραξε.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού ο γιατρός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα που μόλις είχε παραλάβει από τον δημότη. Εναντίον του γιατρού, που εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, σχηματίστηκε δικογραφία ενώ θα ελεγχθεί και σε πειθαρχικό επίπεδο από τα αρμόδια όργανα του δήμου Αθηναίων.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθώ τέτοιου είδους φαινόμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι πέμπτη φορά που παροτρύνω πολίτες να καταγγείλουν δημοτικούς υπαλλήλους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αδικούν το υπόλοιπο κομμάτι των εργαζομένων», δήλωσε ο κ. Καμίνης για το θέμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

(Φωτογραφία αρχείου)