Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ατόμων.

Το όχημα, μάρκας Porsche, στο οποίο φέρεται να επέβαινε γιος γνωστού επιχειρηματία, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε πάρκινγκ της εθνικής οδού. Ο οδηγός είχε κατεβεί από το όχημα, στο οποίο ωστόσο, παρέμειναν η σύζυγός του και το τρίχρονο παιδί τους.

Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημα, με τα δύο Ι.Χ. να τυλίγονται αμέσως στις φλόγες.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που βγήκε από την τουαλέτα και αντίκρισε την οικογένειά του να καίγεται.

Από την Πτολεμαΐδα ήταν η οικογένεια του παρκαρισμένου οχήματος του φρικτού δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Η 33χρονη μητέρα της οικογένειας άφησε την τελευταία της πνοή μαζί με το 3 ετών αγγελούδι της μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Ο σύζυγός της είχε βγει για μερικά λεπτά από το αυτοκίνητο για να πάει στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε βρέθηκε αντιμέτωπος με την τραγική πραγματικότητα.

Η οικογένεια πήγαινε στην Πτολεμαΐδα για λίγες μέρες διακοπών.

Στην Porsche που καρφώθηκε στο αυτοκίνητο της οικογένειας στην Θήβα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, επέβαινε ο γιος γνωστού επιχειρηματία από το χώρο των παιχνιδιών με τις αποθήκες να βρίσκονται κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Ο νεαρός σπούδαζε στην Αμερική με στόχο να αναλάβει κάποια μέρα τα ηνία της επιχείρησης και ήρθε στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Μαζί με ένα φίλο του και συνεργάτη πήγαινε στην Αράχωβα.