Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν διαρκώς μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φλεβάρη.

Μετά το δημοσίευμα για τις κακώσεις στο σώμα του τραγουδιστή που είχαν προκληθεί πριν το τροχαίο, στο φως της δημοσιότητας ένας νέος γρίφος που έχει να κάνει με το τελικό σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα κλειδιά του τζιπ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, τις τελευταίες μέρες οι οικογένεια προσπαθεί να μάθει ποιος πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

Συγκεκριμένα η υπ’ αριθμόν 273 φωτογραφία των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα προβληματίζει την οικογένεια, καθώς η τελική θέση που βρέθηκε το κλειδί δεν ήταν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, αλλά πολλά μέτρα μακριά.

Οι πραγματογνώμονες μάλιστα δεν εξηγούν πώς βρέθηκε εκεί το κλειδί, αν θα μπορούσε να βγει εκτός αυτοκινήτου, ενώ ήταν εν κινήσει ή μετά τη σφοδρή πρόσκρουση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ούτε οι άνδρες της Τροχαίας, ούτε της Πυροσβεστικής, αλλά ούτε και του ΕΚΑΒ ανέφεραν πως πήραν στα χέρια τους ή πέταξαν το κλειδί του τζιπ.