Νεκρός εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής ο 33χρονος άνδρας που αγνοούνταν στη Ζάκυνθο. Το αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα είχε βρεθεί νωρίτερα σε χαντάκι της περιοχής το οποίο είχε πλημμυρίσει από την δυνατή νεροποντή που πλήττει το νησί.

Για τις ανάγκες των ερευνών έφθασαν στο νησί και άνδρες της ΕΜΑΚ από την Αθήνα, οι οποίοι μαζί με τους άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν το σώμα του άτυχου άνδρα.

alykes-plimires1

Σήμερα το πρωί ο αδελφός του 33χρονου ειδοποιήθηκε ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο του σε πλημμυρισμένο χαντάκι κι έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το νησί αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω της νεροποντής που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.Τα προβλήματα στο νησί καταγράφονται σε περιοχές της πόλης της Ζάκυνθου, αλλά κυρίως στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο και Τσιλιβή.

ZAK5

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, ενώ στο χωριό των Αμπελοκήπων χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί μια οικογένεια.

ZAK4 ZAK2

Κλειστή παραμένει, έπειτα από απόφαση της τροχαίας Ζακύνθου και της περιφερειακής ενότητας, η εθνική οδός Ζακύνθου – Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων.