Πλημμυρισμένα σπίτια, χωράφια – λίμνες και απελπισμένοι κάτοικοι συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας στη Ζάκυνθο ως αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί από το βράδυ του Σαββάτου.

Σε όποιο σημείο και εάν βρεθεί κανείς θα συναντήσει εικόνες που μόνο «Βενετία» θυμίζουν με δρόμους απροσπέλαστους αφού το νερό έχει καλύψει χωράφια – τράφους- και οδόστρωμα. Από το ξημέρωμα στη μάχη έχουν ριχθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρώντας σε κάθε κλήση που δέχονται.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, εκτός μάχης έχουν τεθεί δυο οχήματα της Πυροσβεστικής λόγω ντελαπαρίσματος σε παρακείμενο τράφο στην περιοχή των Αμπελοκήπων και των Πηγαδακίων χωρίς τραυματισμούς. Την ίδια στιγμή έρχονται ενισχύσεις από την ΕΜΑΚ Πάτρα με βάρκες ώστε να μπορέσουν να προσεγγίσουν στα σημεία που δεν μπορούν με αυτοκίνητα.

Αγνοείται νεαρός άνδρας

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου αγνοείται ένας 33χρονος άνδρας στη περιοχή του Βανάτου. Έρευνες διεξάγονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου καθόσον βρέθηκε το Ι.Χ που οδηγούσε και ντεραπάρισε τα μεσάνυχτα λόγω της βροχόπτωσης αλλά όχι ο οδηγός.

ZAK1 ZAK2 ZAK3 ZAK4 ZAK5 ZAK6