Με πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες και με το πλεονέκτημα των ανταγωνιστικών τιμών η nrg προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στόχος της να γίνει η εναλλακτική πρόταση που θα απαντάει στις ρεαλιστικές ανάγκες της αγοράς αλλά και του καταναλωτή με αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

Προγράμματα ρεύματος και επιβράβευση

nrg1 Τα προγράμματα της nrg για την ελληνική οικογένεια και τον ιδιώτη καταναλωτή έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετικά οικονομικές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους, ώστε ο καταναλωτής να ξέρει πάντα τι πληρώνει και γιατί. Τα οικιακά προγράμματά παρέχουν έκπτωση έως και 13% σε σχέση με τον κύριο πάροχο, ενώ στα επαγγελματικά προγράμματα η έκπτωση μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25% σε πολλές περιπτώσεις, ανάλογα με το ύψος και το προφίλ της κατανάλωσης. Βασικός στόχος της nrg είναι να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στον κάθε πελάτη, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη με μια σταθερή και συνεπή σχέση. Το πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus Time επιτυγχάνει ακριβώς αυτό, καθώς γίνεται επιπλέον έκπτωση έως και 15% στη χρέωση ενέργειας σε πελάτες που είναι συνεπείς στην εξόφληση των λογαριασμών τους, ενώ δίνεται και η δυνατότητα επιστροφής έως και 30% του ποσού της αρχικής εγγύησης που έχει καταβληθεί.

Διαδικασία αλλαγής παρόχου

nrg4 Προτεραιότητα της nrg είναι η εξάλειψη των περιττών διαδικασιών και η διευκόλυνσή των πελατών, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Κατά συνέπεια, η διαδικασία αλλαγής και η έναρξη συνεργασίας με την nrg είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται μόλις σε 3 βήματα:

  1. Αρχικά ο καταναλωτής καλεί στο 801 22 22 555, έχοντας μπροστά του τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό του ρεύματος.
  2. Στη συνέχεια εξειδικευμένος εκπρόσωπός τον βοηθάει να συμπληρώσει τηλεφωνικά την αίτηση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και στη συνέχεια στέλνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail ή fax.
  3. Τέλος καθορίζεται ημέρα συνάντησης για την υπογραφή της σύμβασης και σε 5 εργάσιμες ημέρες, ο πελάτης ενημερώνεται με sms στο κινητό του για την εκπροσώπηση της παροχής του. Πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία που διευκολύνει ακόμα περισσότερο την απόφαση των καταναλωτών να προχωρήσουν σε αλλαγή παρόχου και να επωφεληθούν άμεσα από τη συνεργασία τους με την nrg.

Ελληνικές επιχειρήσεις

nrg2 Η nrg αποτελεί ουσιαστικό συνεργάτη για την ελληνική επιχείρηση και όχι απλά τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος. Συνεργάζεται στενά με την κάθε επιχείρηση, ώστε να προτείνει το πρόγραμμα εκείνο που απαντά ειδικά στις ανάγκες της, προκειμένου να πετύχει μείωση του λειτουργικού της κόστους, με εκπτώσεις που πολλές φορές μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και το 25%. Βασίζεται πάντα σε εξειδικευμένες αναλύσεις και με βάση το ενεργειακό προφίλ της κάθε επιχείρησης σχεδιάζει προγράμματα που διαθέτουν πολύ μεγάλη ευελιξία. Έτσι έχει τη δυνατότητα να προτείνει τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις και να υποστηρίξει την καθημερινότητα του κάθε πελάτη με την πιο άμεση εξυπηρέτηση. nrg3