Είναι αναμφισβήτητα το νέο παγκόσμιο trend για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας μας. Ξεκίνησε από την Αμερική και σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πίνουν αλκαλικό νερό, ανάμεσα τους ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες. Γιατί όμως όλοι αυτοί, ανάμεσα τους μέχρι και ο Barack Obama, το έριξαν στο αλκαλικό νερό; alkaline3 Μετά από πολύχρονες έρευνες έχει αποδειχθεί πως η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας και δύναμης μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη και καλύτερη αντιμετώπιση εκατοντάδων παθήσεων. Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα μας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, ενώ μας απαλλάσσει και από τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης. uy3gtiwcΗ καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα, αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων αποβλήτων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας.

Κύρια Πλεονεκτήματα

alkaline4

  • Προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το νερό μετασχηματίζεται και απορροφάται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας εξαιρετική ενυδάτωση στο σώμα μας.
  • Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών μας.
  • Βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της κακής διατροφής, του άγχους και της έκθεσης σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Από όξινο το pH του σώματος γίνεται αλκαλικό, που είναι και το ζητούμενο για έναν υγιή οργανισμό.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει καλύτερα κάθε ασθένεια και φλεγμονή ώστε να θεραπευτεί.

Μετατρέψτε εύκολα το νερό σε αλκαλικό

alkaline5 Χρησιμοποιώντας την ειδικής τεχνολογίας επαναστατική συσκευή της Alkaline που ήρθε και στην Ελλάδα, σε λίγα λεπτά ο καθένας μπορεί εύκολα να μετατρέψει το πόσιμο νερό είτε της βρύσης, είτε εμφιαλωμένο σε αλκαλικό. Μπορείτε να προμηθευτείτε την ειδική συσκευή αλκαλοποίησης και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη του αλκαλικού νερού από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Alkaline για την Eλλάδα που βρίσκεται στο www.alkaline.gr.