Τετράωρη στάση εργασίας έχει προκηρύξει για σήμερα, από τις 7:00-11:00, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, ενώ στην περιφέρεια η απεργία θα είναι 24ωρη.

Το «Καραβάνι της Υγείας» ξεκίνησε στις 7 το πρωί από το ΕΚΑΒ, θα περάσει από όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας και θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.

«Συνεχίζουμε την πορεία για τη Σωτηρία του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας. […] Τα λεφτά των καναλιών πάνε στη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού κατά πρόβλεψη των Μνημονίων. Ο κος Τσίπρας για επικοινωνιακούς λόγους τάζει τα εν λόγω χρήματα σε ένα σωρό κοινωνικές δράσεις, καθώς επίσης και στα Νοσοκομεία. Εάν αξιολογήσει κανείς τις κοινωνικές δράσεις που συμπεριέλαβε στις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ ο κος Τσίπρας, κοστίζουν πάνω από 2 δισ. ευρώ!!! Για τέτοιες μπαρούφες μιλάμε!!!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

alogo1 alogo2 alogo3 alogo4 alogo5

proeoriek8 proeoriek7 poedhan5proeoriek6 proeoriek5 poedhan6proeoriek4 proeoriek3 proeoriek2 proeoriek1

«Πεθαίνουν οι άνθρωποι και δεν γίνεται καμία σοβαρή προσπάθεια από την κυβέρνηση να αναδιοργανώσει το σύστημα. Είναι τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. […] Θέλουμε να αναδείξουμε το μεγάλο ζήτημα της διάλυσης της δημόσιας υγείας και τη θέλησή μας να αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία. Ο κ. Τσίπρας μάς ρίχνει στο λάκκο με τα φίδια» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλής Γιαννάκος.

 


Βίντεο – φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος