Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για τους οδηγούς και τους επιβάτες των ΤΑΞΙ, είναι πλέον διαθέσιμη. Πρόκειται για το σύστημα «taxiplon». Το «taxiplon» λειτουργεί μέσω του Ίντερνετ και των νέων συσκευών tablets και smartphones και προσφέρει υπηρεσίες πληροφοριών και κλήσεων για του οδηγούς και εταιρίες ΤΑΞΙ.

Για τον επιβάτη, η χρήση της νέας υπηρεσίας «taxiplon» αντιστοιχεί σε αμεσότητα, ασφάλεια, ενημέρωση. Ο επιβάτης μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΞΙ χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας το Internet ή ένα κινητό νέας γενιάς και μέσα σε λίγα λεπτά ο οδηγός βρίσκεται κοντά του. Ταξιδεύοντας σε ένα όχημα« taxiplon», έχει επιπλέον οφέλη καθώς μπορεί να ενημερωθεί για αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων και πλοίων, καθώς και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και αγώνες.

Ο σύγχρονος αυτοκινητιστής χρησιμοποιώντας το νέο «taxiplon», απολαμβάνει μία νέα σειρά υπηρεσιών που διευκολύνουν τη διαχείριση της δουλειάς του, μεταξύ άλλων αυτόματες ειδοποιήσεις και ιστορικό, διαχείριση ραντεβού, ηλεκτρονική γραμματεία, σύστημα GPS, χρήσιμες πληροφορίες για δρομολόγια πτήσεων, πλοίων και τραίνων, αλλά και εκδηλώσεις στην πόλη. Ο οδηγός μπορεί επίσης να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του για περιστατικά στο δρόμο, ατυχήματα, κίνηση ή άλλα απρόοπτα, ενώ με το ειδικό κουμπί SOS μπορεί να τους καλέσει σε βοήθεια σε περίπτωση κινδύνου.

Η υπηρεσία «taxiplon» αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση επιβάτη – οδηγού, καθώς μεταμορφώνει το ταξί από ένα απλό μέσο μετακίνησης, σε φορέα σύνδεσης του επιβάτη με την πόλη του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το «taxiplon», επισκεφτείτε την ιστοσελίδα taxiplon.com.