Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Βέλιο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή το βράδυ.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος έπασχε από καρκίνο είχε σοκάρει με την δήλωση του να μεταβεί στην Ζυρίχη για ευθανασία. Τελικά κατέφυγε στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Γέρακα.

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο δημοσιογράφος και εκδότης Μάκης Κουρής, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι με τους οποίους είχε συνεργασία.

velioskhdeia1 velioskhdeia5 velioskhdeia2 velioskhdeia9 velioskhdeia8

velioskhdeia6 velioskhdeia7

Αρκετοί ήταν και οι εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της Δημάρ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταυρός Θεοδωράκης, η Ζέτα Μακρή και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος από την Νέα Δημοκρατία, ο Φώτης Κουβέλης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Καμμένος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

kyooss lafazhasbnda

velioskhdeia12 velioskhdeia11 velioskhdeia16

velioskhdeia17 velioskhdeia13 velioskhdeia14

Στην κηδεία παρευρέθησαν και ηθοποιοί όπως η Ελένη Φιλίνη.

velioskhdeia10

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος