Ιρακινής καταγωγής φαίνεται πως είναι ο δράστης της επίθεσης που άνοιξε πυρ, το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας 3 ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και είχαν μεταφερθεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης, ο οποίος πιθανότατα είναι αλλοδαπός, διαπληκτίστηκε με 56χρονο, καθώς περνούσε έξω από καφενείο της περιοχής, επειδή, όπως είπε, πείραξε την γυναίκα του. Στην συνέχεια έφυγε και επέστρεψε με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε τον 56χρονο, ο οποίος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο που ήταν εκεί την ώρα του καβγά, καθώς και ο διερχόμενος, ο οποίος βρέθηκε σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Οι άντρες προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο εμπλεκόμενους -που πιστεύεται ότι είναι Ρομά-, αλλά κι έναν περαστικό που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ασθενοφόρο. Ο ένας από αυτούς ήταν σοβαρά τραυματισμένος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

zinonos17 zinonos18 zinonos19 zinonos20zinonos1 zinonos2 zinonos3 zinonos8 zinonos7 zinonos9 zinonos10 zinonos12

 

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος