Για άγρα πελατών καταγγέλλει ταξιτζήδες του νησιού η δημοτική επιχείρηση συγκοινωνιών «Ρόδα» και το σωματείο εργαζομένων σε αυτήν. Για το συγκεκριμένο θέμα τόσο η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης όσο και ο σύλλογος εργαζομένων έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην εισαγγελία της Ρόδου, στο τμήμα Τροχαίας, στην Τουριστική αστυνομία και στην διεύθυνση συγκοινωνιών της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι οδηγοί ταξί καθημερινά κάνουν άγρα πελατών στις στάσεις επιβατών στις τουριστικές περιοχές του νησιού ακόμα και στον κεντρικό σταθμό της δημοτικής επιχείρησης.

«Θέλουμε να σας αναφέρουμε», αναφέρει η καταγγελία, ότι «η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει και έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις με καθημερινούς τσακωμούς ανάμεσα σε οδηγούς λεωφορείων και οδηγούς των ταξί, μπροστά στα μάτια των τουριστών, με επικίνδυνους ελιγμούς και προσπεράσεις στο δρόμο μόνο και μόνο για να προσπεράσουν τα διερχόμενα λεωφορεία και να φτάσουν πρώτοι στη στάση αυτοί, με επικίνδυνες αναστροφές και απότομα σταματήματα αγνοώντας εάν πίσω τους έρχεται λεωφορείο ή Ι.Χ». Καλούμε τους αρμόδιους να επέμβουν και να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, αναφέρουν στην επιστολή τους οι καταγγέλλοντες.