Παράταση έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου δόθηκε από τον ΟΑΕΔ, αναφορικά με την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού, για τη σχολική περίοδο 2016-2017.

Οι γονείς-κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 έως τις 14:00.

Σημειώνεται, ότι στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια).

Η λειτουργία των σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 6:45 έως τις 16:00 και η φιλοξενία των βρεφών και νηπίων είναι δωρεάν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής για βρέφη από 8 έως 17 μηνών, από 18 έως 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).

Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς.

Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.