Μιλώντας στην Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί -στην κατάμεση αίθουσα το θεάτρου «Περοκέ», ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, είπε καταχειροκροτούμενος: «Πρώτα θα πεθάνετε εσείς και μετά θα πεθάνουμε εμείς»!

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η κόντρα των αυτοκινητιστών με την κυβέρνηση, αφού οι αυτοκινητιστές δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ χαρακτήρισε «κουρελόχαρτο»το νομοσχέδιο, και πρόσθεσε πως αν τους καλέσει σε διάλογο ο υπουργός Μεταφορών, «θα του τρίψουν το νομοσχέδιο στη μούρη».

Παράλληλα, με πούλμαν θα πάνε στην ΔΕΘ οι αυτοκινητιστές ταξί ενώ είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για τις αποφάσεις Ραγκούση και την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Επιπλέον, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Έκθεσης, θα συνεδριάσουν τα 21 μέλη της πανελλήνιας ομοσπονδίας αυτοκινητιστών ταξί προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν ένα πιο δυναμικό σχέδιο σε σχέση με αυτό του Αύγουστο, που θα περιλαμβάνει αρχικά κλιμακωτά 48ωρες απεργίες και στη συνέχεια απεργίες διαρκείας οργανωμένες.