Μερικές ώρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, ένα ακόμη θρίλερ εξελίχτηκε στον ελληνικό εναέριο χώρο με ένα αμερικανικό Boeing.

Το αεροπλάνο γνωστής αμερικανικής εταιρείας, όπως ανέφερε ο Alpha, δίχως όμως να κατονομάζει, είχε ξεκινήσει από τη Γαλλία με προορισμό το Κουβέιτ.

Πετούσε πάνω από την Κροατία και λίγο πριν μπει στον εναέριο χώρο της Αλβανίας, η ιταλική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας που έχει αυτό το μήνα την ευθύνη του εναέριου χώρου πάνω από την Αλβανία, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Boeing, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι πιλότοι δεν απαντούσαν, αν και το αεροπλάνο συνεχίζει κανονικά βάσει του σχεδίου πτήσης.

Άμεσα, ενημερώνεται η Αθήνα και σημάνει συναγερμός την ώρα που το αεροσκάφος έμπαινε στον ελληνικό εναέριο χώρο. Άμεσα δίνεται εντολή από τη Σούδα και απογειώνονται δύο F-16 τα οποία προσεγγίζουν το Boeing πάνω από τη Σαντορίνη.

Οι έλληνες πιλότοι αναφέρουν ότι οι πιλότοι του πολιτικού αεροσκάφους βρίσκονται κανονικά στη θέση τους και φαίνονται να κοιμούνται! Τα ελληνικά μαχητικά γίνονται αντιληπτά από τους αεροσυνοδούς του αεροσκάφους, οι οποίοι επιχειρούν να επικοινωνήσουν με το πιλοτήριο, καταφέρνοντας τελικά να ξυπνήσουν τους κοιμισμένους πιλότους!

Δείτε το βίντεο…