Το ιδανικό πακέτο επικοινωνίας σήμερα για εσένα που δεν μπορείς να μένεις αποκομμένος οφείλει να σου επιτρέπει ασταμάτητο σερφάρισμα στο Internet όπου κι αν βρίσκεσαι με όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείς. Για εσένα που η επικοινωνία έχει μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία, είτε βρίσκεσαι εντός είτε εκτός σπιτιού, μια λύση που συνδυάζει σταθερό, κινητό και γρήγορο Internet είναι μονόδρομος.

Για 200.000 σπίτια η επιλογή της πιο ολοκληρωμένης λύσης έχει ήδη γίνει με το WIND triple play, το οποίο συνεχίζει με απίστευτη ταχύτητα την εκπληκτική του διαδρομή, προσφέροντας συνδυαστικές υπηρεσίες κινητής, σταθερής και Internet με συναρπαστικές νέες δυνατότητες.

Κάθε στιγμή της ημέρας οι υπηρεσίες της WIND σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και Internet σε βάζουν σε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και ενέργεια για να απολαύσεις την επικοινωνία με τους γύρω σου. Γιατί το WIND triple play προσφέρει μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας που αξίζει να μοιραστείς. Συνδυάζει όλα αυτά που χρειάζεσαι σε μοναδική τιμή για ατέλειωτη περιήγηση στο Διαδίκτυο από υπολογιστή, tablet ή κινητό.

Το WIND triple play είναι η ιδανική πρόταση γιατί:

  • Συνδυάζει όλη σου την επικοινωνία: σταθερό, κινητό και γρήγορο Internet σε μοναδική τιμή
  • Προσφέρει απίστευτες ταχύτητες internet μέσα και έξω από το σπίτι: Τρομερά γρήγορο VDSL έως 50Mbps και αστραπιαίο 4G δίκτυο WIND

Δείτε τη νέα ταινία της WIND στην οποία καθημερινοί ήρωες απολαμβάνουν την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τους με το μοναδικό triple play:

Γιατί η επικοινωνία αρχίζει και τελειώνει με τις υπηρεσίες της WIND