Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για την ασφάλιση αυτοκινήτου που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα φέρνει η Anytime, το οποίο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των οδηγών. Πρόκειται για το καινοτόμο Buy The Mile που αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση ασφάλισης ειδικά για όσους κάνουν περιορισμένη χρήση του οχήματός τους. Την ώρα που η τιμή της βενζίνης και τα τέλη κυκλοφορίας κάνουν τους οδηγούν να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους, το Buy The Mile φροντίζει ώστε να πληρώνουν ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Buy The Mile αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της ασφάλισης οχήματος, αφού τα χρήματα που δίνει ο οδηγός επενδύονται για τα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύει. Όταν δηλαδή κάποιος ασφαλίσει το όχημά του με το εν λόγω πρόγραμμα και διανύει λιγότερα από 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, πληρώνει χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα συνηθισμένα προγράμματα που ξέραμε μέχρι σήμερα. Το Buy The Mile ωφελεί σε μεγάλο βαθμό τους οδηγούς που δεν χρησιμοποιούν πολύ το αυτοκίνητό τους, επειδή είτε μετακινούνται αρκετά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είτε θέλουν να ασφαλίσουν με αυτό τον τρόπο το δεύτερο αυτοκίνητό τους που χρησιμοποιούν λιγότερο. Όσον αφορά τον τρόπο υπολογισμού των χιλιομέτρων, γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής OBD (On Board Diagnostics). iireyet3

Οι προϋποθέσεις για τον οδηγό που θα ασφαλίσει το όχημά του με αυτή την καινοτόμα λύση είναι:

  • Να διανύει μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και
  • Το αυτοκίνητό του να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από 01/01/2000 και μετά, επειδή για τα παλαιότερα αυτοκίνητα δεν είναι εφικτό, καθώς τεχνολογικά δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη συσκευή.

Η Anytime με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες κάθε οδηγού προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile:

  • Το Basic Buy The Mile 5.000 απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
  • Το Economic Buy The Mile 5.000 αποτελεί την ιδανική λύση για όσους οδηγούς πέρα από την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, χρειάζονται και την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας
  • Το ολοκληρωμένο Value Buy The Mile 5.000 είναι η καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κλπ.

iireyet1

Πώς ενημερώνονται οι οδηγοί για τα χιλιόμετρα

Μέσω ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται 24 ώρες το 24ωρο για χιλιόμετρα που τους έχουν απομείνει, ενώ λαμβάνουν και μήνυμα ή e-mail αυτόματα όταν φτάσουν στο 80% και στο 95% των χιλιομέτρων. Για να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε κι εσείς το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα 210 94 60000 και 801 11 30000.