Ένα μικρό θησαυρό από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια, που είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης για να μην τα χάσει και τα οποία έχουν περάσει στα χέρια της οικογένειάς του, θα μπορούν να ακούσουν στο YouTube οι θαυμαστές του.

Το επίσημο κανάλι του Παντελίδη στο YouTube βρίσκεται ξανά σε λειτουργία από χθες το μεσημέρι και χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να δουν το υλικό που έχει ανέβει, αναφέρει η Espresso. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του Τριαντάφυλλος μέσω Facebook.

Ήδη τα τραγούδια του 32χρονου έχουν εκατομμύρια views και τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Εν τω μεταξύ βγήκε από την Εντατική μετά από 6 εβδομάδες που βρισκόταν διασωληνωμένη η 30χρονη Μίνα Αρναούτη. Η υγεία της παρουσίασε βελτίωση παραμένει ωστόσο σε υποστήριξη η αναπνευστική λειτουργία, αλλά με πιο ήπια μορφή.  Λόγω της τραχειοστομίας δεν είναι σε θέση να μιλήσει, αν και επικοινωνεί με το περιβάλλον και η μνήμη της επανέρχεται. Έχει πολλαπλά κατάγματα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι.