Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας, με αποκλεισμούς των εθνικών οδών Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Πατρών – Αθηνών και Πατρών Πύργου.

Ειδικότερα, στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες από τα μπλόκα Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και του Λούρου Πρέβεζας θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στα διόδια του Ακτίου από 12:00 -16:00.

Επίσης, κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου εκτός από τέσσερις ώρες κάθε πρωί, προκειμένου να περνούν βαρέα οχήματα και φορτηγά που μεταφέρουν ιατρικοφαρμακευτικό υλικό. Επίσης, από 18:00- 20:00, θα κλείσει η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στη γέφυρα του ποταμού Ευήνου.

Στην Αχαΐα, αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, από τις 11:00 και για περίπου 12 ώρες.

Ακόμη, αγρότες της Αιγιαλείας θα κλείσουν από 19:00-22:00 την εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου.

Στην Ηλεία, αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στον κόμβο του Κουρτεσίου από τις 12:00 έως τις 16:00. Επίσης, από τις 17:30-22:00, οι αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της Βάρδας.