Νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Δυτικά τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Σάββατο. Νότιοι άνεμοι, στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα στα βόρεια 8 μποφόρ. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική προς την περιοχή μας.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες όπου πιθανόν πρόσκαιρα στη δυτική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 6 α στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις δυτικές και βόρειες περιοχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές.  Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανώς σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση τη νύχτα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.