Η Ελένη Φιλίνη έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄80. Σπούδασε στη σχολή Θεοδοσιάδη και τη Σχολή Αθηνών και με τα χρόνια άρχισε να παίζει σε βιντεοταινίες, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Η μελαχρινή ηθοποιός δεν είναι από τους ανθρώπους που στηρίχθηκε στην ομορφιά της. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ποτέ μέχρι σήμερα δεν πρόβαλε την εμφάνισή της.

Εκτός από την αγάπη της για την υποκριτική, η Ελένη Φιλίνη λατρεύει και το τραγούδι καθώς τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε κάποια νυχτερινά μαγαζιά. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε συμμετάσχει και στο «Just the two of us».
Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός γυρίζει την ταινία «Οι Πόντιοι» στην οποία υποδύεται μία κομμώτρια η οποία αλλάζει, λόγω του επαγγέλματος, διαρκώς τα μαλλιά της. Η ταινία της, όπως αναφέρει, βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου.

Εκτός από αυτό, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, έχει τελειώσει μία μίνι σειρά 6 ωριαίων επεισοδίων μαζί με τη Τζούλι Μασίνο αλλά ακόμη δεν γνωρίζει σε ποιο κανάλι θα προβληθεί.

Συζητά και τις εμφανίσεις το χειμώνα σε κάποιο μαγαζί, στο οποίο θα τραγουδά. «Το τραγούδι είναι και μέρος της δουλειάς μας. Απλώς, ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τον κόσμο», λέει.

Η Ελένη Φιλίνη ελεύθερο χρόνο αυτή τη στιγμή δεν έχει για διακοπές. Όποτε βρει, πηγαίνει για μπάνιο. Κι αυτό γιατί πρέπει, όπως τονίζει, να κλείσει τα επαγγελματικά της.

Πάντως, η ηθοποιός συμβουλεύει τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική να το ξανασκεφτούν γιατί το επάγγελμα αυτό είναι τελείως κορεσμένος και δεν θα μπορέσουν να ζήσουν μόνο απ’ αυτό.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».