Έκλεισε πριν από λίγη ώρα ο κόμβος στο Μαρκόπουλο, λόγω του αγροτικού συλλαλητηρίου, ενώ αγρότες από όλη την Ελλάδα φτάνουν σταδιακά στην πρωτεύουσα.

Σημειώνεται πως επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη, όπου είναι συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Αργότερα, οι αγρότες από την Κρήτη αναμένεται να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.

Την ίδια ώρα, στο Σύνταγμα, αγρότες άρχισαν να στήνουν τις πρώτες σκηνές προκειμένου να κατασκηνώσουν για τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, με τα 68 μπλόκα αγροτών «συμπλέουν» οι Κερκυραίοι αγρότες και από κοινού αναμένεται να παραστούν στην Αθήνα και να «στρατοπεδεύσουν» από την Παρασκευή, όπως έχουν προαναγγείλει, στην πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα, οι αγροτικοί Σύλλογοι της Κέρκυρας, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αναρτώντας πανό σε όλα τα δημόσια κτίρια της πόλης και πραγματοποιώντας εκ νέου νέο συλλαλητήριο σήμερα, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με αφετηρία την πλατεία Σαρόκο.