Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ ανήκουν στον υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και τον ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου. Πραμένει αγνοούμενος ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης.

Παράλληλα, στην ξηρά συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου.

Εν τω μεταξύ μέχρι τούδε δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί των άλλων δύο μελών του πληρώματος που εντοπίσθηκαν νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επέστεψε από τις Βρυξέλλες βρίσκεται αυτή την ώρα στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Στην Αθήνα επέστρεψαν νωρίς το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, οι οποίοι μετέβησαν στον τόπο του δυστυχήματος και παρακολούθησαν την εξέλιξη των ερευνών.

Ακολούθως επισκέφθηκαν τη φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ όπου ενημερώθηκαν για την όλη επιχείρηση.